Presentació

IURIS GRUP, 2164, SL., ADVOCATS, firma fundada l'any 1992, ubicats als emblemàtics Edificis Coderch al barri de Sarrià de Barcelona, i amb delegació a Tarragona. El nostre equip esta format per un grup de professionals dedicats a donar un servei integral a les empreses tant en l'àmbit nacional com internacional.

Tots els serveis esmentats en aquest document informatiu, estan a càrrec d'un grup de professionals expertes i amb amplis coneixements en les seves àrees treball, els quals reben una formació continuada, amb l'objectiu de buscar solucions globals a les qüestions plantejades.

El nostre objectiu es la satisfacció del client, considerem cabdal que la prestació dels nostres serveis s'ha de fonamentar en l'atenció personal i la confiança. Per aquest motiu i amb la finalitat de donar una assistència adequada a les seves necessitats, el nostres clients son atesos de forma continua i personalitzada per un professional del nostre despatx.

Tanmateix, la flexibilitat i adaptaciķ del nostre equip faciliten la delegaciķ de facultats a altres professionals del despatx, quan sigui aconsellable i sempre que puguin prestar de forma mes eficaį i econōmica els servis o assessorament solˇlicitats pels nostres clients.

Conscients de la importāncia de la informātica en la practica legal i financera, estem equipats amb una amplia gamma d'aplicacions informātiques i multimedia que permeten donar els nostres serveis amb els nivells de rapidesa, seguretat i eficācia, exigits avui en dia.

La firma IURIS GRUP, 2164, SL., ADVOCATS, està especialitzada en el dret empresarial oferint als seus clients un assessorament detallat i de qualitat.


 
IURIS GRUP 2164 ADVOCATS